Wie is VanheelGraphics?

Mijn naam is David van Heel en ben vele jaren werkzaam geweest bij diverse bedrijven als grafisch vormgever / DTP-er. Dit heb ik altijd met zeer veel plezier gedaan en heb in deze jaren ook veel geleerd.

Toch heb ik eind 2016 besloten een grote stap te nemen: ik ging als zelfstandige verder.

Dit zou me meer creatieve vrijheid bieden, ik kon mijn eigen tijd indelen en, iets waar ik veel om geef, ik kon meer en direct contact hebben met de klant. Samen om de tafel gaan zitten, luisteren, proberen de wensen  juist te interpreteren. Om samen tot iets moois komen waar we beiden blij van worden en trots op kunnen zijn.

Ik hoop dat ik ook snel iets voor jóu kan betekenen!

“Ik heb een logo laten ontwerpen door David voor één van mijn klanten. Een hele fijne samenwerking; David luistert goed naar de wensen en past zijn creativiteit goed toe. Mijn klant en ik zijn zeer tevreden!”

Ronald v.d. Zwan, Volzin Reclamebureau

“Voor de lancering van ons e-learning platform en kennisbank, hebben wij David gevraagd om een promotiefilm te maken. Deze film bestaat uit diverse animaties aan elkaar gemonteerd en voorzien van muziek. Hij heeft door de vormgeving en de muziekkeuze echt de “ziel” van Smallsteps laten zien. David, bedankt voor de fijne samenwerking!”

Claudia ten Rouwelaar, Smallsteps Kinderopvang

“De samenwerking begon met het ontwerp voor ons eigen logo. Daarna volgden nog vele succesvolle samenwerkingen. David voelt precies aan wat de klant wil en weet dat als geen ander in zijn werk te verwoorden. Een aanrader!”

Sascha de Vries, Vallei Webservices